This website uses cookies. They help us to know a little bit about you and how you use our website, which improves the browsing experience.

Cuprins

Thursday, 31 December 2020 00:48

Care Este Adevărata Biserică A Lui Dumnezeu?

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Este important, în primul rând, pentru că se susţine că în afara Bisericii nu există mântuire. Este adevărat că în afara Bisericii celor înscrişi în Ceruri, Biblia nu ne lasă să întrevedem vre-o posibilitatea de salvare dar în afara Bisericilor instituţionale există salvare şi, în viitor, conform îngerului din Apocalipsa lui Ioan 18; 4, mântuirea va fi posibilă numai în afara Bisericilor instituţionale. În afara Bisericilor corporatiste nu înseamnă şi nu trebuie să însemne şi în afara Bisericii Spirituale Unice. În al doilea rând, este important să cunoaştem care este mecanismul mântuirii şi cum poate cineva să se considere membru în adevărata Biserică a lui Dumnezeu. În al treilea rând, este de asemenea foarte important să ştim unde putem vedea o imagine, care să reflecte natura lui Dumnezeu. Această imagine este dată de caracterul celor care sunt născuţi din nou, sunt membri în Biserica celor născuţi din Spirit şi ei îl exprimă pe Cristos. În al patrulea rând, trebuie să înţelegem că toate atrocităţile săvârşite în istorie de către instituţiile bisericeşti, nu au fost puse în practică de adevărata Biserică a lui Dumnezeu. În al cincilea rând, se susţine că Biserica are anumite atribuţiuni specifice, cum ar fi dreptul de a lega şi dezlega păcatele sau de a săvârşi ritualuri cu caracter simbolic. Aceste atribuţiuni aparţin de drept adevăratei Biserici a lui Dumnezeu şi aceasta le exercită exclusiv printr-o relaţie directă cu Isus Cristos. Tot ceea ce face Biserica celor înscrişi în Ceruri, nu face de fapt Biserica, ci Isus Cristos, care locuieşte în ea, adică în fiecare dintre membrii ei. Isus Cristos şi Adevărata Sa Biserică sunt una şi El locuieşte în Biserica Sa iar ea, prin fiecare membru al ei, locuieşte în Cristos.

Read 90 times
Gabriel Baicu

Simțul critic în analiza textelor biblice este esențial. Totul depinde de atitudinea cu care abordăm o anumită temă, indiferent care ar fi acel subiect. O abordare caracterizată prin orbire totală în fața unor texte religioase, pe temeiul că acestea ar fi „sfinte” este cea mai sigură cale către eșec spiritual și eroare.

Website: www.zootemplate.com
Login to post comments

Elfsight cookies consent

 

Vinaora Visitors Counter

4552365
Today
This Month
All days
940
79953
4552365

Server Time: 2024-06-25 04:53:42

Credinta Crestina

Dumnezeu este dragoste, Nasterea din Dumnezeu, Instituția Bisericii, O singura Biserica, Biserica realitate spirituala, Trupul lui Hristos, Crestinism spiritual, Relativitatea doctrinelor confesiunilor creștine, Botezul în apa, Locul si rolul femeilor in Crestinism, Relația și experiența personala cu Isus (Iisus), Hristos Fiul și fii și fiicele Tatălui, Predestinarea, O nouă reformă a Crestinismului, Inspirația Bibliei,Interpretarea Bibliei, Semnul fiarei 666, Unicitatea Bisericii lui Dumnezeu, Despre adevărata Biserică a lui Dumnezeu, Despre cunoaşterea lui Dumnezeu, Despre moralitatea creştină, Locul şi rolul femeilor în Creştinism, Problema autorităţii în instituţiile bisericeşti, Teologia unităţii şi teologia ierarhiei, Apocalipsa: religia instituţională şi taina fărădelegii, The present with of the Church, Early Christianity, The New Reformation, Born from God, Faith without works is dead

Copyright © 2014 ZooTemplate. All Rights Reserved

 
Top of Page